ADM TOPO

Volumemeting

Voor het bepalen van het aantal kubieke meter grondverzet (bijvoorbeeld bij ophoging, uitgraving of egaliseren) voeren we een volumemeting of grondverzetberekening uit. 

Digitaal Terreinmodel (DTM)

Hiervoor stelt ADM TOPO een driedimensionale meting op als basis van een Digitaal Terreinmodel (DTM). Met een DTM kunnen we de nodige volumes en eventuele terreinprofielen bepalen. Verder berekenen we bij ontginning of bij een ophoging of verandering van het terreinprofiel het nodige grondverzet zodat u een correct beeld heeft van de kostprijs van de werken.

Nivelleringsmetingen

Bij werkzaamheden waar grote volumes grond moeten worden verzet, brengen we met nivelleringsmetingen of hoogtemetingen het terreinprofiel in kaart. Deze nauwkeurige hoogtemetingen worden aangesloten op de T.A.W. (Tweede Algemene Waterpassing) en zijn van belang voor de correcte uitvoering van het project.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

We doen een hoogtemeting van uw terrein vóór de werken en een hoogtemeting na de werken. De twee terreinmodellen leggen we boven elkaar zodat een grondverzet kan worden berekend.

02. Veelgestelde vragen

Volumemeting

Wij adviseren u graag

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact