ADM TOPO

Landmeetkundige opmetingen

Wanneer een bouwgrond van eigenaar wisselt, is het verstandig om de experts van ADM Group in te schakelen. Onze landmeter meet de bestaande toestand van het perceel of terrein. Afhankelijk van de opdracht en het doel meet hij elementen op zoals: topografie en de hoogte van het terrein, de gebouwen, grachten, afsluitingen en beplanting.

Opmetingsplan door een beëdigd landmeter

Van deze meting wordt een opmetingsplan gemaakt dat aan de notaris kan worden bezorgd voor de notariële akte. Zo heeft u een juist beeld van de afmetingen en oppervlakte van het perceel en van de ligging van eventuele erfdienstbaarheden. Ook bij de bouw van een woning is het noodzakelijk om over een opmetingsplan van de grond te beschikken. Zo kan het gebouw correct worden ingepland.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Een opmetingsplan vereist naast een opmeting van het terrein ook het nazicht van documenten zoals eigendomstitels, processen-verbaal van afpalingen, rooilijnplannen, de atlas van buurtwegen en vroegere meetplannen. Alle waarnemingen op het terrein toetsen we aan deze documenten. Hieruit volgt de uiteindelijke grensbepaling en de opmaak van het opmetingsplan.

02. Veelgestelde vragen

Landmeetkundige opmetingen

Wij adviseren u graag

Heeft u een vraag over een opmetingsplan van uw perceel?

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact