ADM INFRA

Wegenisdossiers

ADM INFRA verzorgt uw wegenis- en rioleringsdossiers van a tot z.  Van het opmeten van de bestaande situatie tot de technische ontwerpen en de aanvraag van vergunningen tot het uitvoeren van de werken. 

Bestaande situatie boven- en ondergronds opmeten

Het opmeten van de 'as built' situatie gebeurt zowel boven- als ondergronds. Daarbij brengen we de riolen op diepte en in de bovenbouw, de straat en de nutsvoorzieningen mee in kaart. Deze hebben namelijk allemaal invloed op uw bouwaanvraag.  

Werkwijze

Intake voor de werken

Na een gesprek kunnen wij aan de slag met een voorontwerpstudie. Deze wordt met u overlopen zodat we eventuele aanpassingen kunnen opnemen in het hydraulische model via InfoWorks software.

Stabiliteitsberekening en aanbestedingsbundel

Ook maken we nodige stabiliteitsberekeningen zodat we met een compleet dossier de vergunningen aanvragen. Daarnaast zorgen we bij zowel private als openbare aanbestedingen voor een aanbestedingsbundel waarmee de aannemer een offerte kan maken. 

Afspraken en coördinatie tijdens de werken

We maken de nodige afspraken met nutsmaatschappijen en coördineren de vergaderingen tussen nuts, bouwheer en aannemer voor een vlotte start van de werken. We doen wekelijkse technische controles en nemen de leiding over de werken.  We checken of de juiste materialen en methodes worden gebruikt voor een kwaliteitsvolle afwerking volgens afspraak.

Oplevering

ADM INFRA organiseert de oplevering zodat alle nodige gegevens overgedragen kunnen worden voor een vernieuwd 'as built' dossier.  Dit bezorgen we aan de bouwheer samen met alle technische fiches en het financiële kader.

02. Veelgestelde vragen

Wegenisdossiers

Wij adviseren u graag

Neem contact op

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact