PRECISION MATTERS

Wegenisdossiers

ADM INFRA staat u van A tot Z bij in al uw wegenisdossiers.  Van het opmeten van de bestaande toestand tot het uitwerken van de technische ontwerpen, het aanvragen van de nodige vergunningen tot het uitvoeren van de werken, helpen wij uw plannen realiseren.

Het opmeten van de 'as built' situatie, oftewel de bestaande toestand, neemt zowel boven- als ondergrondse metingen in acht.  Zaken zoals de staande riolen op diepte en in de bovenbouw, hoe de straat erbij ligt, waar de nutsvoorzieningen de voorgestelde werf kruisen en meer hebben namelijk allemaal invloed op uw bouwaanvraag. 

Voor de werken

Na een persoonlijke gesprek over uw wensen en noden kunnen wij aan de slag met een voorontwerpstudie.  Deze wordt met u overlopen zodat eventuele opmerkingen en aanpassingen opgenomen kunnen worden in het hydraulische model via InfoWorks software.  Ook de nodige stabiliteitsberekeningen worden gemaakt zodat we met een zo compleet mogelijk dossier de vergunningen kunnen aanvragen.   

Onze steun eindigt echter niet bij goedkeuring van de vergunningsaanvraag.  Voor zowel private als openbare aanbestedingen zorgen we voor een aanbestedingsbundel waarmee de aannemer zijn offerte kan maken. 

Deze offerte controleren wij voor eventuele rekenfouten en ook zorgen we ervoor dat het administratief voldoet aan alle voorwaarden.   Zo kunnen wij u helpen de juiste aannemer te kiezen.  

Tijdens de werken

Graag maken we de nodige afspraken met nutsmaatschappijen voor u en coördineren wij de vergaderingen tussen nuts, bouwheer en aannemer voor een vlotte start van de werken.  Als studiebureau doen we wekelijkse technische controles en nemen we de leiding over de werken.  We gaan na of de juiste materialen en methodes worden gebruikt voor een kwaliteitsvolle afwerking volgens afspraak.

Na de werken

ADM INFRA organiseert de oplevering zodat alle nodige gegevens overgedragen kunnen worden voor een vernieuwd 'as built' dossier.  Dit bezorgen we aan de bouwheer samen met alle technische fiches en het financiële kader zodat u exact weet hoe uw project tot leven is gekomen.  

INTERESSE IN DEZE DIENST? NEEM CONTACT OP !